No hay comentarios todavía

Obertes les inscripcions per a participar en la VIII ‘Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea Nocturna’

El dimarts 29 de desembre se celebrarà la vuitena edició de la ‘Cursa Sant Silvestre Vila d’Altea Nocturna’,que eixirà a les 19:30h des de la Plaça de l’Ajuntament. Així ho han donat a conèixer aquest matí el regidor d’Esports, Pere Barber, juntament amb el responsable del Grup Brotons, José Brotons, i el president del Club Atletisme Altea, Antonio Juan Gutiérrez.

Les inscripcions per a participar cal realitzar-les en la web: https://www.grupobrotons.es/?event=viii-carrera-san-silvestre-villa-de-altea&event_date=2015-12-29.

El recorregut serà el següent: Eixida Plaza Ajuntament, Pont de Montcau, tall N-332 al pas dels corredors, Passeig Mediterrani, Carrer Sant Pere, Rotonda del Port, Av. del Port, desviament cap a Carrer La Llum (Diferens), Cuesta els Nassos, Camí Vell d´Alacant, Carrer Alacant, Carrer La *Sèquia, Pont de Montcau, Plaça La Creu, Av. La Nucia, Av. València, Av. Generalitat Valenciana, C/ Garganes, Av. Jaume I, Meta Plaza Ajuntament.

A les 18:00h, tindrà lloc una Carrera Infantil que serà gratuïta, a canvi d’una donació de material, que pot ser: aliments, joguets o material escolar. Aquesta donació estarà oberta a la col·laboració de tots els veïns i veïnes d’Altea.

Així mateix, també hi haurà castells inflables gratuïts i concurs de disfresses de Nadal, tant per a adults com a infantil, per al qual es facilitarà un àrea de ‘customización’ amb complements de disfresses. A més, s’instal·larà una carpa per a oferir als participants brou calent, gràcies al patrocinador Aneto; i es donarà un obsequi a tots els corredors.

Per a un correcte desenvolupament de la carrera, en dates anteriors a la mateixa, es durà a terme una reunió de seguretat, per a conjuminar el treball de Policia Local, Ambulàncies DYA i Protecció Civil. La carrera està organitzada per l’Ajuntament d’Altea, amb l’organització tècnica de Grup Brotons, i compta amb el patrocini de: Aneto, Coca-cola, Hero Muesly, Sport Zone, Sunny Sport, Terra Natura, Fruites Isaías, El Chiringuito, Ràdio Altea i Caixaltea.

 

Publicar un comentario

You must be logged in to post a comment.